Om oss

MAFI grundades 1992 och är en global ledare inom design och utveckling av montagelösningar. Företaget har sitt arv och historia inom telekomindustrin och har spelat en viktig roll genom åren för att hjälpa installatörer att bygga tusentals telekomsajter över hela världen. Företaget har närvaro i Amerika, Europa och Asien.

MAFI är ett R&D-fokuserat företag som har hög kompetens i allt från utveckling till produktion. Vår långa historia och erfarenheten av att utveckla produkter för globala förhållanden gör att vi förstår vilka extrema krav det ställs på montagesystem under dess livstid. 

Vi kompromissar aldrig på produktkvaliteten, alla produkter är noggrant testade innan de introduceras på marknaden. Transparens är något som är väldigt viktigt för oss, allt från hur vi tolkar beräkningsstandarderna, testar och prestandasätter våra produkter. Allt för att installatören och slutkunden ska känna sig trygg med vårt montagesystem på taket.

MAFI Solar startades 2021 och har i nära samarbete med solpanels-installatörer utvecklat ett produktsortiment för lutande tak där varje produkt har lösningar för verkliga problem. Med utgångspunkt i installatörens vardag och med lokal produktion vill vi bli marknadens förstahandsval för montagesystem till solpaneler.