MAFI Academy

Vi engagerar oss i att utbilda och ge stöd åt installatörer som använder våra produkter. För oss är det viktigt att praktiskt testa produkter samtidigt som vi, med vår breda erfarenhet, bidrar till att säkerställa noggranna installationer. Feedback är något vi uppskattar samt möjligheten att interagera med installatörer angående deras insikter och åsikter.

Här kan du lära dig mer

Alla företag ser olika och har olika behov. Därför har vi gjort det möjligt för dig att lära dig våra produkter genom flera olika kanaler. 

Praktisk utbildning

Vårt team besöker gärna er med vår demovagn, där du får möjlighet att själv prova på att installera våra produkter på olika typer av lutande tak. Det är en perfekt chans att få hands-on erfarenhet och lära dig direkt från våra experter.

Webbinarium

För de som föredrar att lära sig digitalt erbjuder vi regelbundet webbinarier. Här guidar vi dig genom installationstekniker och produktkunskap.

 

Youtube

På vår YouTube-kanal hittar du instruktionsvideor som steg för steg visar hur du bäst installerar våra produkter.

Mässor

Kom och träffa oss på mässor! Med vår demovagn på plats får du chansen att praktiskt testa våra produkter, ställa frågor direkt till vårt team och se de senaste innovationerna.

Vill du boka demo?